Kontrollera att vi har resegaranti

 

 

                Så här bokar du din rundresa på Sri Lanka

                                                                                         

1 Du skickar en förfrågan till oss där du berättar vilken rundresa du vill göra. Om inget av våra förslag passar dig beskriv då för oss vad du vill se och uppleva på din rundresa så planerar vi ett genomförande efter dina önskemål. Glöm inte att berätta när du vill resa till Sri Lanka och hur många ni är som ska åka.

Skicka meddelande  KONTAKT   

2 När du har gjort en förfrågan återkommer vi med ett förslag på genomförande och pris för rundresan. Om det är något som du vill ändra på så meddelar du oss och vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få rundresan så som du önskar. 

3 Efter att du har fått vårt förslag på genomförandet av rundresan och du är nöjd med förslaget meddelar du oss att du godkänner genomförandet och priset.                                

När du har meddelandet oss att du godkänner reseförslaget och priset skickar vi orderbekräftelse/faktura till dig.

Den omfattar handpenning och slutbetalning. Handpenningen är 1500 kronor per resenär och ska vara betald inom 5 dagar. Denna återbetalas inte då den är till för att täcka dom kostnader vi kommer att få om ni avbokar resan. När vi fått handpenningen är resan bokad och vi börjar boka er rundresas transporter och hotell. Slutbetalningen av resterande belopp ska vara betald senast 30 dagar innan avresan. Om slutbetalningen inte gjorts innan sista inbetalningsdagen anses avtalet annullerat.

Vid bokning av resa med avresa inom 30 dagar betalas hela beloppet vid bokningen.

Läs noga igenom resevillkoren.    RESEVILLKOR 

4 När vårt arbete med att boka transporter och hotell för din rundresa på Sri Lanka är klart skickar vi bekräftelse på att transporter och hotell är bokade du får nu också namnen på hotellen vi bokat. När du fått bekräftelsen på bokningen ber vi dig att noga läsa igenom den, kontrollera extra noga att datumet för din rundresa överrenstämmer med när du har planerat att resa till Sri Lanka. Skulle något inte vara korrekt  meddela oss snarast.