Vår Gästbok

Berätta gärna här om din resa.

E-post 19. feb, 2017

Lena Barchow

Hej!

Jag, en väninna och min son gjorde rundresa 1 på Sri lanka 29/10-13/11 2016.

Karin Hallberg på rundresorsrilanka.se var mycket hjälpsam med att tillgodose våra önskemål om boende och upplevelser på ön.

Blir hämtade på flygplatsen av Chamila Tours.

Vi börjar med att vila upp oss 3 dagar i Negombo efter den långa resan.

Vi gör en båttur på den holländska kanalen med Sarath som guide. Han är mycket kunnig och berättar om växter och djur vi ser på vägen. Svarar också gärna på frågor om landet.Han bjuder på dricka och frukt.

Ett minus för denna tur är att kanalen är mycket smutsig. Men annars intressant att se hur befolkningen och fiskarna bor längs kanalen. Vi matade aporna i djungeln. Såg även krokodil på nära håll.

När vi börjar våran rundtur blir vi hämtade av Chamila i en fin Toyota buss med AC.

Besöker Elefantbarnhemmet,som var en fin upplevelse och en fin anläggning. I Kandy besöker vi Tandens Tempel,Kandydansarna och botaniska trädgården.

Tyvärr regnade det på tågresan från Nanu Oya till Ella så utsikten blev inget vidare. Tåget där vi åkte i 1:a klass var mycket bekvämt. Chamila möter upp vid stationen i Ella.

I Ella vandrar vi upp till Little Adams Peak, svettigt i värmen men väl värt det när vi kommer upp och ser utsikten.

Yala nationalpark och jeepsafarin gav fina upplevelser med många exotiska djur. Vi såg bl.a Leopard. Valsafarin i Marissa var fantastisk, Såg Blåval(en önskedröm).Chamila en enastående guide!

Rekommenderas.

E-post 23. nov, 2016

Nicholas South

Hej!Jag och min fru Sofia reste med Rundresor på Sri Lanka under 2016 och vi var väldigt nöjda med våran resa med denna arrangör. Eftersom vi älskar att göra mycket friluftsaktiviteter hjälpte Karin och Bo på Rundresor på Sri Lanka att "baka-in" sådana aktiviteter
i våran rundresa t.ex. vandring till Adam´s Peak och forsränning bland bergen i centrala Sri Lanka som vi uppskattade mycket. Väldigt häftigt!Vi gjorde en kortare variant av Rundresa 1 på 10 dagar där jag personligen tyckte att jeepsafarin i nationalparken Uda Walawe där vi såg många häftiga elefanter, den storslagna naturen som man fick se i bergen på tågresan mellan Nuwara Eliya och Ella och de
fina hotellen Rundresor på Sri Lanka hade ordnat till oss (Ella och Hikkaduwa speciellt) var det bästa. Jag hade gärna hunnit se Kandy och Yala nationalpark om vi hade haft tid, det får bli nästa gång. Vi var även väldigt nöjda med våran chaufför och guide
Chamilla som var väldigt duktig och pedagogisk när han berättade om de olika platserna vi besökte under rundresan.Jag kan varmt rekommendera Rundresor på Sri Lanka om ni vill ha en utmärkt skräddarsydd rundresa på Sri Lanka till ett bra pris.
Med vänliga hälsningar,

Nicholas South

Dela den här sidan