OM OSS

Chamila

Chamila

Rundresor på Sri Lanka ägs och drivs av Karin och Bo Hallberg. Efter att ha besökt och rest runt på denna  paradisö sexton gånger under de senaste åtta åren beslöt vi oss för att erbjuda andra att också få möjlighet att uppleva Sri Lanka på det fantastiska sätt som vi har gjort. Vår gode vän Chamila Chrishanta driver ett företag som kör och guidar turister. Han har kört och guidat oss på alla våra rundresor, så det var självklart att det var honom vi skulle samarbeta med. Chamila har lång erfarenhet av att arrangera, köra och guida turister på Sri Lanka. Han kommer att göra allt för att ni ska trivas och få en fantastisk rundresa.

Sri Lanka har mycket att erbjuda, en lång historia med många platser som finns med på Unescos världarvslista tex. Lejonklippan, Gyllenetemplet, ruinerna i Polonnaruwa, tandtemplet i Kandy m.m, spännande kultur, många underbara nationalparker där man får uppleva de vilda djuren i sin naturliga miljö och inte minst den varierande och vackra naturen från de underbara stränderna till bergsområdena med de vackra teplantagen.

För oss spelar det ingen roll hur många gånger vi har besökt eller kommer att besöka denna ö, vi hittar alltid något nytt och spännande att njuta av. Vår målsättning är att arrangera prisvärda, personliga och unika rundresor på Sri Lanka. Som förslag har vi gjort två rundresor, men givetvis kan du få din rundresa precis som du vill ha den, nästan ingenting är omöjligt.

Vi ser fram emot att få arrangera er resa och kommer att göra allt för att ni ska få en fantastisk upplevelse.  

Med vänliga hälsningar

Karin och Bosse

Dela den här sidan